ChickenGuard Extreme met aluminium Kippendeur

(3 klantbeoordelingen)

 175.00 incl. BTW

De ChickenGuard Extreme met aluminium Kippendeur (30×25 cm) en aluminium deurgeleiders. Deze ChickenGuard Extreme is gemaakt voor extreme weersomstandigheden, kan een deur van 3 kg openen en sluiten en is van binnen robuuster uitgevoerd. Deurbediening met een timer, lichtsensor en/of handmatig. Werkt op batterijen of stroom via een USB Adapter. Beschermt uw kippen tegen de marter, vos en andere roofdieren. Voorkomt overlast door hanengekraai.

Gratis bezorging in Nederland en België.

Beschrijving

ChickenGuard Extreme met aluminium Kippendeur

De Chicken Guard Extreme is een zeer betrouwbare gebruiksvriendelijke automatische kippendeur opener. Kippendeur openers beschermen uw kippen tegen de marter, vos en andere roofdieren. En voorkomen overlast door hanengekraai in de vroege ochtend. U kunt heel eenvoudig met de timer en/of lichtsensor zelf bepalen wanneer de kippen naar buiten kunnen en hoe laat de kippendeur sluit. Ook is het mogelijk om de kippendeur handmatig te bedienen. Dankzij de ChickenGuard Extreme met Aluminium Kippendeur kunt u zorgeloos een avondje op stap gaan en lekker uitslapen.

De Chickenguard Extreme heeft een hefvermogen van 3 kg. Het binnenwerk is robuuster en bestendiger tegen extreme temperaturen uitgevoerd.

Inclusief aluminium kippendeur (h30xb25cm) en geleiders. De deur wordt dubbelzijdig beschermt met folie en krasvrij geleverd.
Wilt u een ChickenGuard Extreme met een grotere deur, geschikt voor Brahma kippen en bijvoorbeeld ganzen, kijk dan op onze nieuwe website kippendeur.nl

 • Ingebouwde timer en lichtsensor, gecombineerd bruikbaar
 • Volledig handmatige deurcontrole
 • 3 kg hefvermogen
 • Verbeterde elektronica en coatings
 • Geschikt voor -30 tot +50 graden Celsius
 • Eenvoudige installatie en duidelijke gebruiksaanwijzing
 • Extra grote knoppen zodat u ze gemakkelijk kunt bedienen, ook met handschoenen aan in de winter
 • Overzichtelijk LCD scherm
 • Taalkeuze optie in display (Nederlands, Engels, Duits en Frans)
 • Werkt op 4 x AA-batterijen (meegeleverd) en op stroom via een USB Adapter (apart bestelbaar).
 • Gewicht 0.42 kg
 • Maten: 15 x 6 x 8 cm
 • Inclusief aluminium kippendeurtje (30×25 cm) en 2 aluminium geleiders (60 cm lang).
 • Uitstekende service
 • 3 jaar garantie

Waarom een timer en een lichtsensor?

Zoals we allemaal weten worden de dagen langer en korter, het hele jaar door. Dus als u alleen de timer gebruikt zou u de sluitingstijden minstens twee keer per maand moeten aanpassen om gelijke tred te houden met de lengte van de dag. Als u dat vergeet dan zou het kunnen dat uw kippen buitengesloten raken en ten prooi van de marter of vos vallen. Daarom is de lichtsensor van de ChickenGuard Extreme met aluminium Kippendeur erg handig. U kunt zelf kiezen of u de timer of de lichtsensor gebruikt.

 
 

Waarom bij ons kopen?

Scherpe prijzen
Uitstekende service
Snelle levering
 6 jaar verkoopervaring
 Uitgebreide kennis van de producten

 
 

Chicken Guard Extreme met Aluminium Kippendeur
ChickenGuard Extreme met Aluminium Kippendeur

 

3 beoordelingen voor ChickenGuard Extreme met aluminium Kippendeur

 1. Nick van Duiven (Geverifieerde koper)

  Onze kippen waren gegrepen door een marter. We hebben nieuwe kippen gekocht, en een Chickenguard. Wij zijn hier zeer tevreden over.

 2. Janske van Dijk (Geverifieerde koper)

  We hadden wat opstartproblemen met de Chickenguard. We zijn echter ontzettend goed geholpen en de service bleef doorgaan tot het gehele probleem was opgelost. We zijn hier heel erg over te spreken!

 3. S. Rolvinck (Geverifieerde koper)

  Gewoon een goed product. En prima service. Had besteld en inderdaad de volgende dag in huis. Aluminium deurtje was mooi dubbelzijdig met folie beschermd!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…