Over ons

Wij verkopen sinds 2014 Automatische Kippendeur Openers, als een van de eersten in de Benelux.

Wonend in het buitengebied, waar vossen en marters een gevaar voor onze kippen waren en nog steeds zijn, zochten wij naar een goede bescherming voor ze. We kochten een ChickenGuard, het eerste model dat nog steeds zijn werk perfect doet.

Op de website van ChickenGuard lazen we destijds dat ze naar verkopers zochten. Daarna hebben we een eenvoudige webshop gemaakt en de eerste order bij ChickenGuard geplaatst. Kort daarna volgden de eerste bestellingen.

In de afgelopen 9 jaar zijn er nogal wat ontwikkelingen geweest op het gebied van Kippendeur Openers. Een stormloop van ChickenGuard-klonen uit meerdere landen, maar ook een enorme concurrentie via grote verkoop platforms.

Op basis van klantervaringen blijkt dat een ChickenGuard betrouwbaar is. Testrapporten waar ChickenGuard meermaals als beste aangewezen was en is, bevestigen dit.

De Nightwatch Kippendeur Opener van ChickenCare kan zich, als een van de weinigen meten met de ChickenGuard. Met bovendien extra opties, zoals werking op een zonnepaneel en externe lichtsensor. Daarom hebben wij deze in 2018 in ons assortiment opgenomen. Tot volle tevredenheid.

Wij bieden, in samenwerking met ChickenGuard en ChickenCare optimale service. Bovendien streven wij ernaar om de beste prijs te bieden.

Winkelwagen
Scroll naar boven