Hulp

FAQ CHICKENGUARD

Kan ik een Chickenguard ook op stroom laten werken i.p.v. batterijen?

Ja dat kan met de USD adapter en kabel of DC stroomstekker met kabel. Aan de onderkant van de Chickenguard zit een USB en DC aansluiting. Gewoon eenvoudig aansluiten. Via het menu DIVERSE INSTELLINGEN selecteren, scollen tot EXTERNE STROOM en JA selecteren.
LEES ANTWOORD

Ik heb de Chickenguard geïnstalleerd maar hij doet niets?

Alle units worden uitgebreid getest voordat ze de fabriek verlaten. Controleer of de bedrading van de batterijen niet klem zit tussen de behuizing en het deksel en dat u de 4XAA batterijen op de juiste wijze in de goede richting hebt geplaatst met de juiste verbinding. En controleer of de voedingsdraden niet losgetrokken zijn. Duracell batterijen worden door Chickenguard niet aangeraden.
LEES ANTWOORD

Waarom meldt de display herhaaldelijk 'deur klemt'?

Als het bericht ‘deur klemt’ herhaaldelijk verschijnt, betekent dit dat uw motor moeite heeft om het deurtje op te tillen. Controleer of uw deurtje gemakkelijk door de geleiders schuift. Controleer of het koord correct om de spoel en niet in de knoop zit. Denk eraan dat u het deurtje niet opnieuw kunt kalibreren als het frontpaneel niet goed op de unit gemonteerd is.
LEES ANTWOORD

Waarom werkt de lichtsensor niet?

De lichtsensor is ontworpen om uw deurtje te activeren bij geleidelijke veranderingen in lichtsterkte. Het deurtje opent niet tijdens een onweersbui met bliksemflitsen, of als een auto met lampen aan passeert. De sensor meet elke 3 minuten het lichtgemiddelde; daardoor wordt de sensor niet geactiveerd als u die met uw hand bedekt. Denk er aan dat als uw ChickenGuard in de buurt van tuin- of straatverlichting is gemonteerd, dit van invloed is op de werking van uw sensor. Misschien moet u hem dan op een andere plek monteren met minder omgevingslicht.
LEES ANTWOORD

Is een deurtje van h30cm x b25cm geschikt voor grote kippen?

Voor grote kippenrassen als de Brahma adviseren wij een grotere deur. Bijvoorbeeld h40cm x 30cm of h50cm x 33cm.
LEES ANTWOORD

Hoe lang is het hijskoord van de Chickenguard?

Het koord dat standaard wordt meegeleverd is ongeveer 1,5 meter lang. Van die 1,5 meter is een paar slagen om de spoel binnenin de Chickenguard gewonden, dit dient zo te blijven. Als u een langer koord wilt, schrijf dat dan in de sectie Notities als u uw bestelling plaatst, of neem contact met ons op zodat we uw unit naar uw behoefte kunnen aanpassen.
LEES ANTWOORD

Is het mogelijk vervangende onderdelen te bestellen?

Neem aub contact met ons op.
LEES ANTWOORD


Staat u vraag er niet bij, vul dan dit formulier in.
Of stuur een e-mail

FAQ NIGHTWATCH

Kan ik een Nightwatch ook op stroom laten werken i.p.v. batterijen?

Ja dat kan met de Nightwatch Adapter. Klap het toestel open. Plaats de batterijen in houder en/of sluit de netspanningsadapter aan. Bij gebruik van beiden zal netspanning gebruikt worden en zullen de batterijen het overnemen wanneer de netspanning zou wegvallen. 100% zekerheid!
Indien je de netspanningsadapter gebruikt dien je het dopje aan de onderzijde van het toestel te verwijderen om de kabel hier door te voeren. Vervolgens verbind je de kabel met de overeenstemmende connector.
Let op: De Nightwatch Remote werkt alleen op stroom.
LEES ANTWOORD

Is de Nightwatch net zo goed als de Chickenguard?

Chickenguard is al langer op de markt en wij verkopen deze sinds 2015. De Nightwatch verkopen wij sinds 2018 en we kunnen rustig zeggen dat deze kippendeur opener niet onderdoet voor de Chickenguard. Beiden uitstekende producten.
LEES ANTWOORD

Wat is het bereik van de afstandsbediening bij de Remote?

Het bereik van de afstandsbediening van de Nightwatch Remote is ongeveer 100 meter. Zelfs als er een stenen muur tussen staat.
LEES ANTWOORD

Werkt de Nightwatch Remote op batterijen?

Nee. De Remote werkt op stroom. U kunt de batterijen wel in de batterijhouder plaatsen. Deze dienen dan als kortdurende back-up als er stroomuitval is.
LEES ANTWOORD

Kan ik het zonnepaneel ook voor een Nightwatch Remote gebruiken?

Ja, dat kan.
LEES ANTWOORD

Hoe lang is het hijskoord van de Nightwatch?

Ongeveer 90 cm. Op verzoek kunnen wij een langer koord monteren. U kunt het koord ook zelf verlengen door er een in de doe het zelf winkel gekocht koordje aan te knopen. Zorg dan wel dat de knoop niet de Nightwatch in gaat.
LEES ANTWOORD

Is het mogelijk vervangende onderdelen te bestellen?

Neem aub contact met ons op.
LEES ANTWOORD


Staat u vraag er niet bij, vul dan dit formulier in.
Of stuur een e-mail