Voorwaarden

Algemene voorwaarden Automatische Kippendeur Opener.

Herroepingsrecht
Als consument heeft u het recht om zonder opgave van redenen, tot 14 dagen na ontvangst van het product, de koop alsnog kosteloos te ontbinden. Tijdens deze periode van 14 dagen is de consument verplicht zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking en het product alleen in zoverre uit te pakken en/of te gebruiken die vereist is om te kunnen beoordelen of hij het product wil kopen. Wil de consument de koop ontbinden, dan dient het product met de orginele verpakking, ongebruikt en onbeschadigd retourneerd te worden. Het aankoopbedrag betalen wij dan binnen 14 dagen na ontvangst terug. De consument dient wel de verzendkosten van de retourzending te betalen.

Om van dit recht gebruik te maken kunt u het herroepingsrecht-formulier invullen. U kunt dit formulier via e-mail sturen aan info@automatische-kippendeur-opener.nl of per post sturen naar:

Automatische Kippendeur Opener
Visserweert 54
6116 AM Roosteren
Nederland

Garantie
Consumenten die via de webshop van Automatische Kippendeur Opener een aankoop doen hebben twee jaar garantie na de aankoopdatum van een product. Bij een storing binnen deze periode wordt bekeken of de storing aan het apparaat of aan fout gebruik ligt. Ligt de storing aan het apparaat, dan proberen wij de storing via een telefoongesprek of e-mail te verhelpen. Indien nodig zorgen wij ervoor dat u als consument door de technische dienst van Chickenguard Engeland gebeld wordt om het probleem op te lossen.  Als dat niet het gewenste resultaat oplevert, wordt het apparaat gerepareerd of vervangen. U kunt het apparaat dan kosteloos retourneren aan:

Automatische Kippendeur Opener
Visserweert 54
6116 AM Roosteren
Nederland


Is de storing aan het apparaat veroorzaakt door fout gebruik, dan vervalt de garantie.

Op http://automatische-kippendeur-opener.nl/gebruiksaanwijzing/ vind u de gebruiksaanwijzing. Bij het apparaat wordt tevens de originele gebruiksaanwijzing van Chicken Guard geleverd.

Privacy
Uw persoonlijke gegevens worden met zorg beheerd, niet met derden gedeeld en zijn voor derden niet toegankelijk.

Aankoop
Bij het doen van een aankoop in onze webshop, bevestigd u de aankoop door na het invullen van uw gegevens op de knop ‘Bestelling plaatsen’ te drukken. U bent dan veplicht om te betalen. Wij versturen uw aankoop na het ontvangen van uw betaling, indien mogelijk dezelfde dag. Mocht het door u bestelde product wegens grote vraag tijdelijk niet op voorraad zijn, dan krijgt u hierover bericht. Wij zijn verplicht de aankoop binnen 30 dagen te leveren.

Betalingsmethoden
U kunt betalen via een directe bankoverschrijving en via PayPal. Bij ophalen van een product kunt u ook contant betalen.

Verzendkosten
De verzendkosten gelden voor een gewicht van max. 2 kg. De verzending gaat via Post.nl. De verzendkosten voor landen zijn:

Nederland
€ 8,60 aangetekend, track&trace en verzekerd voor Nederland.

België
€ 7,70 bpack secure met online opvolging via barcode, 2e aanbieding bij afwezigheid (op aanvraag),  handtekening bij ontvangst.

Buitenland 1
€ 14,65 aangetekend, track&trace en verzekerd voor Denemarken, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Monaco, Oostenrijk, Spanje

Buitenland 2
€ 20,95 aangetekend, track&trace en verzekerd voor Kroatië, Liechtenstein, Noorwegen, Portugal, Slovenië, Tsjechië, Zweden, Zwitserland

Verborgen kosten
Er zijn geen verborgen kosten.